Deze website wordt gesponsord door

Wij zijn trots op

onze sponsoren

HET GOEDE DOEL

Welkom.html
Fietsen.html
Lopen.html
Inschrijf_gesloten.html
Informatie.html
Sponsoren.html
Linken.html

Na de ontvreemding van diverse spullen, 2 jaar geleden, is er een crowdfunding project geweest om ons financieel te ondersteunen. Zonder dat, zouden wij de vorm waarin wij de Ronde van Ilpendam elk jaar houden niet kunnen voortzetten. Door de crowdfunding zijn we uit die financiële strop gebleven. Daarom willen wij nu wat terug geven in de vorm van een ondersteuning bij de verbouwing van het dorpshuis!

Bijna iedereen in Ilpendam komt wel eens in het dorpshuis! Om een kaartje te leggen, toneel te spelen, toneel te komen kijken, yoga te doen, ehbo te doen, in de fanfare een muziekinstrument te bespelen, een feestje te vieren, te stemmen, te zingen..... afijn, zo kan ik nog wel even doorgaan. Er gebeurd heel veel binnen die muren maar binnen is het ook wel wat gedateerd. Er staat dus een interne verbouwing aan te komen en daar zijn euro’s voor nodig.


Om redenen die ik in het dikgedrukte kopstukje heb genoemd willen we, niet alleen aan de beheerders van het dorpshuis of de stichting dorpshuis maar zeker ook aan alle Ilpendammers iets terug geven als dank voor de meelevende hulp.