Deze website wordt gesponsord door

Wij zijn trots op

onze sponsoren

WELKOM

Fietsen.html
Lopen.html
Inschrijf_gesloten.html
Informatie.html
Sponsoren.html
Linken.html
Het_goede_doel.html

Welkom bij de Ronde van Ilpendam! Het wieler, hardloop, tourfiets en wandel evenement dat elk jaar op eerste pinksterdag gehouden wordt. Met elk jaar een ander goed doel dat we ondersteunen. Elk jaar weer mooie routes door het Noordhollandse landschap en dan met name door de gemeente Waterland waar Ilpendam deel van uitmaakt.

De tiende editie is op: 31 mei 2020

*LAATSTE NIEUWS:*


Afgelopen 9 juni was qua weer de mooiste dag van de week. Er waren ruim 600 deelnemers die zowel een sportieve als een zeer gezellige dag hadden.


Was je er niet bij? Dan moet je wachten tot de volgende Ronde van Ilpendam
VRAAGJE? MAIL ONS!

HET LIJKT ME LEUK OM TE HELPEN


Elk jaar hebben we vrijwilligers nodig. Stempelaars, mensen bij de inschrijfbalie en mensen die andere voorkomende klusjes willen doen.

Beloning: Een gezellige bbq!

**Mail ons!**

HET GOEDE DOEL


Na de ontvreemding van diverse spullen, 2 jaar geleden, is er een crowdfunding project geweest om ons financieel te ondersteunen. Zonder dat, zouden wij de vorm waarin wij de Ronde van Ilpendam elk jaar houden niet kunnen voortzetten. Door de crowdfunding zijn we uit die financiële strop gebleven. Daarom willen wij nu wat terug geven in de vorm van een ondersteuning bij de verbouwing van het dorpshuis!

Lees meer.....